Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 30 juni 2014

Geen last gehad

Oscar:
Nee, ik heb geen last gehad van het vuurwerk. Ja, ik was binnen toen ze begonnen met knallen maar het was gelukkig niet al te dichtbij dat ze dat deden.
Nee, ik heb niet gekeken naar het kastje, want ik hou niet van voetbal.
Ja, leuk voor ze dat ze doorgaan, al had ik het liever anders gezien.
Ik ben inderdaad een paar keer natgeregend vandaag maar vond dat zelf helemaal geen probleem. Verder heb ik ook nog in de schuilhut die onder de zoldertrap staat liggen slapen maar dat had geen speciale reden. Nee, geen vlinders gevangen, beetje zitten mijmeren. Ja, u ook bedankt voor dit interview.

8 opmerkingen:

ina zei

Je mag dan niet van voetbal houden, Oscar, ik vind het heel tof dat je wel de juiste kleur draagt.

Pier zei

We hebben van Boezelmans al lang niets gehoord over vuurwerk en voetbal.
Hopelijk komt het eigenlijk niet zomaar tot een liefdesbeet a la haarpels Luis Boezares in de nek van K. en/of Hem zeg maar.

katja zei

Oscar, heb jij misschien een idee waarom ze bij mij in de buurt afgelopen zaterdagavond harder en langduriger geknald hebben dan zondagavond? Wat zegt dat over mijn buurtgenoten?

Pier zei

@ katja:
Statistisch sociaal wetenschappelijk zeg maar, schijnt het dat er onder blafbeestliefhebbers meer en intenser van voetbal gehouden wordt (vgl. de Duitse blafherder).

ina zei

@Piet: Boezelmans heeft vast niet genoeg van zin eisen ingewilligd gekregen. Zou hij nu staken?

Pier zei

@ ina: ha ha Ossie met duurzaam tof juichpakje. Goeie!
Maar heeft de Boez dan het juiste (of verkeerde ?) juichpakje voor de Duitsters aan ?

Bram zei

Nou Os, voetbal is inderdaad een stom iets.En dan die mensen die zo tekeer gaan. Belachelijk. Hier verderop zitten ze ook met een hele groep mensen te kijken, te schreeuwen en te tieren.Een kat wordt er niet goed van zeg. Maarja, naar mij luisteren ze ook niet.

Anoniem zei

de foto van Oscar is een goede illustratie van de woorden van de blog van Oscar. Goed gedaan Oscar!
tineke