Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 27 februari 2016

Waarvan schrok Wamy?

Gisteren hadden wij de Wams even op bezoek. Hij zocht tussen onze planten naar verse Nepeta, maar toen hij opeens Bohr voor het raam zag zitten, schrok hij zich te pletter en ging hij er snel vandoor.
Hoewel, het kan natuurlijk ook zijn dat ie schrok van mevrouw K. of van wat anders. Je weet namelijk maar nooit met die rare haarfabrieken, heh? Nee...

1 opmerking:

Ma Tok zei

Hoe kun je als kat nu schrikken van Mevrouw Katblad? Hoewel... Wamy heeft natuurlijk wel een reputatie als inbreker bij haar, waarbij hij regelmatig is betrapt. En als er dan ook nog een nieuwe loketbewaakster zit.. Misschien dacht hij even dat mevrouw Troy was teruggekeerd van de eeuwige jachtvelden en die dame had de wind er flink onder.