Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 22 december 2014

Winterse beelden: 2010


In 2010 was het in januari flink raak, en ook in februari kregen we nog sneeuw. In december van dat jaar was het vóór Sinterklaas bij ons al een witte wereld, en vervolgens was het vlak voor Kerst weer feest. Kortom: flink wat foto's van haarfabrieken in de sneeuw!

2 opmerkingen:

Ina Rus zei

Prachtige foto's! Wat is sneeuw toch mooi. Vooral als je het vanuit je warme huis bekijkt.

Anoniem zei

Dank je wel mevrouw katblad, wat een genoegen om weer te zien en te beluisteren , fantastisch.
De scala aan foto-s herinner ik me ook allemaal , je bent een fantastisch mens en je reporters zijn sterren net als de free lancers

Betty en Mumu, Laren