Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 7 december 2014

Uit de oude doos: vreemde foto's!

Ja, er was eens een tijd dat mevrouw K. foto's bewerkte tot zogenaamde cartoonplaatjes, totdat ze een nieuwe laptop kocht waar dat speciale bewerkingsprogramma niet meer op kon worden gebruikt. Jammer, want die cartoon-effecten waren best grappig!

Hiernaast Cera op een kokos voordeurmat, haar favoriete schurkplek.


Japekoppie, ongetwijfeld geduldig wachtend op een klein proeverijtje.
Hij wordt nog steeds heel erg door ons gemist, vooral met feestdagen als er eigenlijk voorgeproefd moet worden en er dus niemand meer met zijn nageltjes in de houten rand van het aanrecht hangt te bedelen.Wij koesteren al die kleine putjes in het hout, ook in dat van de eettafel.
Nogmaals Japekop met zijn fraaie snorharen.
Onze wijze, ouwe bemoeial...


Oscar tussen de grassprieten in de Hoftuin.
Hij woonde toen nog niet bij ons maar po(e)seerde wel veel voor ons.

De Boez, toen nog onschuldig en lief. De verbazing over alles wat hij om zich heen ziet is gebleven.Boez, zittend op de printer terwijl wij foto's aan het afdrukken waren. Hij heeft alles onder controle en hoeft niet meer zo te letten op het afdrukproces.

De Os op de balkontrap in de Hoftuin.
Meisje Cera, met special effects want het lijkt net of ze hier gekruld haar heeft. De kleur van haar vacht is ook een tikkie vreemd, bijna lichtgevend!

Onze Miss in de Moerbei. Het lijkt alsof het gesneeuwd had, maar dat was niet zo.Weer zo'n raar effect! Het is de Boez die over de dakrand van de buren hangt.
Nogmaals Boezelmans.

We vonden jammer genoeg geen mevrouw Troy in dit mapje rare foto's; we vermoeden dat zij heeft geweigerd zich te laten "Cartoonizen"! Tja, typisch mevrouw TT inderdaad...

2 opmerkingen:

Greet zei

Wat leuk die foto's, vooral die van de Os op de trap.

Ina Rus zei

Heel bijzondere foto's.
Van wie is de poot over Cera's nek op de eerste foto?