Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 8 december 2014

Nog meer oude foto's: Boezelmans.

Mevrouw K. heeft nog meer rare foto's gevonden met speciale effecten.
Boez hapt om zich heen in het bijna verdroogde, scherpe gras. Hopelijk heeft hij zich daarbij niet in zijn bek gesneden.

We denken dat Boez ze hier zag vliegen.
Misschien had hij net hiervoor wel zeer intensief van de Nepeta gesnoven?Tja, wat voort soort blik dit nu weer is? De pest in? Geboeid door iets?
Maakt ook eigenlijk niks uit, want hoe hij ook kijkt en wat hij ook ziet, zijn ogen zijn altijd de moeite van het fotograferen waard...
In de Hoftuin, hangend over een traptrede.
Hier wist de Boez niet meer hoe naar beneden te komen. Tenslotte lukte dat via een muurtje dat achter het dak is gelegen.
Het koste best een flinke tijd voordat hij dat ontdekt had.

Nogmaals een grasminnende Boez.Hier was het ventje nog erg klein en verstopte zich achter een fietswiel. Zeker weer ergens van geschrokken!
Er was een tijd dat de Boez heel erg graag in de Hoftuin kwam en zich daar regelmatig vermaakte op de trap. Dat leverde altijd weer aardige foto's op.

Wordt vervolgd!

2 opmerkingen:

Ina Rus zei

Wat was de Boez toch leuk als kleintje! En hij heeft nog steeds dezelfde mooie verwonderde ogen.

Inge zei

Boez blijft mijn favo neef! ;)