Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 21 april 2015

Telkens weer nieuwe plantjes...

Onze redactiehaarfabrieken hebben het enorm zwaar nu mevrouw K. het zo druk met de kruidentuin heeft. Zo hebben de katten de hele buitentafel helemaal voor zichzelf, het volgende moment staat het weer vol met nieuwe kruidenplantjes. Dat komt doordat de plantjes niet elke dag leverbaar zijn en wij diverse winkels moeten bezoeken om de juiste combinatie kruiden bij elkaar te krijgen.

Gelukkig weten Os en de Boez dat deze verse plantjes steeds goed bewaakt moeten worden; je weet immers maar nooit!


2 opmerkingen:

Dr. Oetker zei

Gewoon jaloers, die twee chagrijnige wegkijkende nichtpoesen.
Mevr. K. heeft g.v.d. gewoon nauw effe iets anders, plantaardigs zeg maar te doen.
Kut haarfabrieken !

Ma Tok zei

Heel goed, jongens! En als alle plantjes in de tuin staan heeft mevrouw Katblad weer tijd voor jullie, hoor.