Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 14 april 2015

Korte show tijdens het tuinweekeinde

Tijdens de tuinwerkdagen van K. afgelopen weekend was Oscar steeds aanwezig om toezicht te houden. Af en toe moesten we wel zoeken waar hij zich had verstopt...
De Boez dook geregeld op om vervolgens te komen helpen met kuilen graven. Het was alleen jammer dat hij niet even kwam vragen waar wij die kuilen graag wilden hebben, maar we waren al blij dat hij erbij was en niet in zijn eentje thuis zat te kniezen.


Ook Gizmo was van de partij. Toen ze in de gaten had dat ze zo nu en dan een beetje in de weg liep, klom ze opeens de boom in om een kleine show op te voeren.
Wat ze daar nu precies aan het doen was, bleef erg onduidelijk.


Het leek af en toe zelfs een beetje op hangen en wurgen, zeg maar.
Gelukkig zaten er geen nestjes in de boom, dus kon zij daar weinig kwaad.
De klim naar boven was sneller gegaan dan de afdaling, maar Gizmo deed dit volgens het boekje, zoals u hier kunt zien.
En nu nog even springen naar de grond...

Wamy, ook in de buurt, kwam Gizmo nog even een pootje helpen maar was te laat; toen hij bij de boom arriveerde, liep Giz alweer verderop tussen de geraniums.

2 opmerkingen:

Ma Tok zei

Wat een circusartiesten, die 2 van MaGiz.

katja zei

Ik vind Gizmo net een paaldanseres!