Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 12 april 2015

Factor 50!

Oscar:
Die nieuwe plantjes zijn nog wel erg klein, heh mevrouw K.?
En ik zie er ook geen Nepeta bij, klopt dat?
Blijven die stokkies erbij staan of zal ik ze er voor u uithalen?


Boez:
Nou, hier mag ook nog wel het één en ander gebeuren, zo te zien tenminste. Erg kaal en geen spannende plantjes.
Zal ik je helpen met kuilen graven, K.?

Dit was dus vanochtend vroeg, toen mevrouw K. even een rondje tuin ging doen om de "werklijst" voor vandaag op te stellen.
Toen Boez in de gaten had dat er nog even niet gewerkt ging worden, nam hij plaats op de motorkap van een wielhuis, lekker in de ochtendzon.


Os (zie midden op foto) vond het helemaal niks dat er nog geen mensen van het tuinteam aan het werk waren; gisteren had hij gezellig toegekeken terwijl hij bovenop de struikjes lag te chillen.
Vanmiddag is hij er vast weer bij, en schijnt de zon misschien ook iets feller!
Binnenkort maar weer eens zonnebrandspul kopen om zijn oortjes mee in te smeren? Factor 50 inderdaad...

Geen opmerkingen: