Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 11 april 2015

Lading planten gearriveerd

De redactie van het Katblad was even gesloten in verband met tuinwerkzaamheden. Die konden niet wachten omdat er 7 grote, zware dozen met een paar honderd nieuwe planten waren gebracht en op de stoep waren neergezet.
Mevrouw K. moest direct gaan uitpakken om de bestelling te controleren.Cera probeerde te helpen met het tellen en op soort zetten van de keurig verpakte planten, maar kon het helaas niet bijhouden.

Gelukkig kreeg mevrouw K. 's middags hulp van het tuinteam.


Oscar hield zich afzijdig; hij was liever een stukje met K. gaan wandelen op deze prachtige, warme dag. Hij had pech.
Boez liet zich veel later ook nog zien maar vond het te druk bij onze buitentafel.


3 opmerkingen:

Ma Tok zei

Het zijn inderdaad héél veel plantjes. Wat zal het mooi worden als alles gaat bloeien en de vlinders en de bijen komen vliegen en zoemen.

Truus zei

Ik ben benieuwd hoe het gaat worden.Ik kom zeker een keer kijken. Succes ermee!

Lodewijk zei

Wow !
Pakjesdag. Floravreugde.
Alsof Sinterklaas en Groene Piet gearriveerd zijn, zeg maar.