Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 5 april 2015

Altijd in de buurt, die Wamy!

Na het takjesverhaal (zie vorig bericht), toen mevrouw K. alweer naar binnen was gegaan, zagen we opeens dat de Wams ook in de buurt was. Waarschijnlijk was hij al langer in de Katbladstraat aanwezig geweest, want hij loopt graag achter MaGiz aan. Maar blijkbaar had hij geen zin gehad om zich met de Kleine Snor bezig te houden en was daarom op onze Pergola geklommen om een wijnrank controle te doen.

Als er al knopjes aan de uiteinden van de druiventakjes zaten, zijn die er nu wel weer af. Wij zagen Wamy namelijk een paar keer smakelijk kauwen.

Vervolgens inspecteerde Wamy ook nog even de rozentakken.
De foto hiernaast is niet bepaald mooi, maar wel grappig. Onder Wamy en de Pergola ziet u namelijk de gouden redactiecamera weerspiegeld in het glas van het raam.
En de Vlinderstruik die er dwars doorheen loopt moet inderdaad nog gesnoeid worden...

1 opmerking:

Ma Tok zei

Inderdaad een bijzondere foto met de weerspiegeling in het raam. En Wamy blijft een ondeugd.