Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 21 maart 2015

Laptop Katblad hersendood

Het lijkt erop dat de Laptop (4 jaar oud) van het Katblad niet meer is te redden.
Wij, als redactie, zijn in diepe rouw.
Daarnaast zijn wij natuurlijk op zoek naar nieuwe mogelijkheden, qua berichtenverwerking en dergelijke, want onze Asus K50IJ dient zo spoedig mogelijk vervangen te worden, anders sterft het katblad een langzame dood...
Suggesties zijn van harte welkom!


7 opmerkingen:

Ma Tok zei

Wat een ramp, mevrouw Katblad!
Misschien moeten wij als lezers met de pet rondgaan voor een vervangende laptop, want wij kunnen het LKB niet missen.

Dr. Oetker zei

Als U echt gestopt was met roken Mevrouw K., dan had u nu van het bespaarde geld de aller aller duurste laptop kennen kopen.

Annemieke zei

Crowd funding?

Lodewijk zei

Het schijnt dat als je stopt met roken dat je eigenlijk minder doffe ogen krijgt en dat je zeg maar veel mooier glanzende knietjes krijgt.

Anoniem zei

Wat een narigheid mevr.K, misschien eens kijken bij Used Products? Of iemand die nog een goede tweede hands te koop heeft? heb zelf goede ervaringen met 3e hands of nog oudere laptops. Ik hoop dat er een oplossing komt, een collecte voor dit doel kan misschien ook helpen!
Tineke

Anoniem zei

Lief katbladmens, hier is waar ik zou kijken voor een goede deal. Ben zelf daar recent ook geslaagd na een soortegelijk voorval en we kunnen niet hebben dat dit blog al te lang stil gaat liggen....

http://www.hardware4sale.nl/laptops

Betty zei

Wat een ramp mevrouw Katblad,
ik heb hier wat dozen met leuke kleine spullen staan en koningsdag is in aantocht . Is wellicht bij U met de crowd om U heen een spullendag te houden voor dit doel?
Dan kom ik het brengen.

Betty en Mumu uit Laren