Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 8 maart 2015

Kruidentuin weer haalbaar voor K.

Gisteren is mevrouw K. even met Oscar in de Kruidentuin geweest. Oscar was helemaal opgetogen, ondanks de ook aanwezige rollator.
Snel maakte hij een rondje om vooral maar de uitstekende takjes te besnuffelen; die zijn namelijk het belangrijkste omdat daar veel gemarkeerd wordt door andere haarfabrieken.
Het was de eerste keer sinds alweer bijna een maand tijd dat de Os met mevrouw K. in de tuin was, dus hij bleef dicht bij haar in de buurt.
Dat vond K. natuurlijk erg ontroerend.Ze bleven echter niet zo lang omdat het al laat in de middag was en alweer een beetje frisjes. Dat was voor Os natuurlijk geen bezwaar, maar voor mevrouw K. dus wel.

Omdat Os nog niet helemaal klaar was met zijn eigen markeer- en onderzoekswerk, bleef hij nog een poosje in de tuin. K. echter wilde even gaan zitten, maar omdat zij de bankjes in de tuin aan de lage kant vond, is zij toch maar terug gegaan naar de redactie.
K. weet nu echter wel dat een loopje naar de Kruidentuin haalbaar voor haar is, al moet dat dan nog wel voorlopig even met de rollator.
Tot zover dit zeer belangrijke nieuws!

5 opmerkingen:

Greet zei

Uiteraard kunt u ook uitrusten op de rollator, mevr. K.

Mevrouw Katblad zei

Ook dat moet dan eerst geoefend worden, mevrouw G.!

Ma Tok zei

Fijn dat u de kruidentuin weer even kon bekijken, mevrouw K. En lief van Oscar dat hij u bijstond met zijn aanwezigheid.

Sandra zei

Elke dag een klein stukje verder al is het maar een meter. Ik hoop dat het mooi weer blijft, dan is het een stuk aangenamer om er op uit te gaan. Sterkte hoor!!

Marjoke zei

Zo te lezen gaat het met u langzaamaan de goede kant op, mevrouw K. Gelukkig maar.
En het blijkt maar weer: wat zijn katten toch heerlijke beesten !