Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 2 maart 2016

Laatste nieuws: Boez is zwaar teleurgesteld

Gisteren hebben wij de ruïne van de krabpaal van de Boez weggehaald. Boez zelf was erbij, maar had verwacht dat wij de paal zouden repareren, net als de vorige keer. Dit was echter niet meer mogelijk. De verbindingsstukken van kunststof waren namelijk helemaal in gruzelementen, ook waar ze doorliepen tot in de (holle) palen zelf; alleen de schroeven waren nog heel. Dit gold voor alle vier de palen.
Tijdens het demonteren moesten wij de Boez op afstand houden wegens verwondingsgevaar door scherpe stukjes en uitstekende krammen. K. had haar hand al opengehaald maar kon het gelukkig af met een pleister.
Op de lege plek hebben wij nu een tafeltje geplaatst met poezenmandje erop. Daar was Boez niet tevreden over. Derhalve heeft hij de hele nacht bovenop mevrouw K. (haar heup) gelegen.

2 opmerkingen:

Ma Tok zei

Dat is niet de juiste manier van protesteren, Boez. Straks moet je mens ook nog een nieuwe heup en dan is ze weer tijden niet in staat tot inspectietochten met jullie.

Truus zei

Heb je al op marktplaats gekeken Boez? Wie weet?