Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 24 mei 2015

Geen verslag ingeleverd!

Af en toe komt Sonny ook de Kruidentuin inspecteren, maar dan alleen als het echt lekker weer is, dat wil zeggen wanneer de CV buiten ook aangezet is.
Hier lijkt het of hij de gieter besnuffeld, maar we moeten u teleurstellen: het betrof slechts een geranium.
Op de achtergrond ziet u inderdaad de Os, die net even een kleine pauze had genomen en zijn zo kwetsbare oortjes buiten de zonnestralen hield.


Hier controleert Sonny of de struiken wel goed gesnoeid werden. Hoewel, het kan ook zijn dat deze plek door een andere haarfabriek werd gemarkeerd en dat Sonny graag wilde weten wie dat was geweest, waarom en hoe lang geleden.
Wij gokken op de Os of Boez, ongeveer een kwartiertje daarvoor, en omdat dat nodig was. (Een andere reden kunnen we niet verzinnen.)


Even later verlegde Sonny zijn inspectie naar een ander deel van de tuin. Heel toevallig was zijn mens daar ook aan het werk (iets met een schop in de grond.)


Met de camera had Sonny helaas niet zoveel op. Wij denken dan ook dat hij nooit het LKB leest maar liever lekker lui ligt te wezen in de vensterbank.
Wij vinden dat dat moet kunnen.
Wij vinden het echter wél jammer dat Sonny geen verslag heeft gedaan van zijn inspectie...4 opmerkingen:

Wiel van der Wielen zei

We kunnen wel een dagje zonder hoor Sonny.

Ma Tok zei

Geeft niks hoor, Sonny, je staat er mooi op en dat is ook wat waard.

Ingo Janssen zei

Kusjes Sonny.

Inge zei

Sonny kleurt zo prachtig tussen het jonge groen!