Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 8 februari 2015

Lekker kotsen is af en toe gewoon nodig!

Achterstallig nieuws:

De Boez is afgelopen week een dagje ziek geweest. Omdat hij vermoedelijk erg misselijk was geworden, ging hij eerst naar buiten om hier en daar wat groens te eten.
Vervolgens kwam hij dat binnenshuis uitkotsen. De eerste hap kots (onder de stoel van K.) was het grootst. Hierin was ook duidelijk het groen zichtbaar. Wij hebben echter niet uitgezocht welk groen het hier betrof.
De rest van de dag heeft hij nog meer van dergelijke happen, maar dan van kleiner formaat, achtergelaten, verdeeld over twee verdiepingen. Gelukkig bevatten de brokjes die hij eerder die dag tegen beter weten in tot zich had genomen niet al teveel kleurstof.
's Avonds was hij weer zo opgeknapt dat hij aan het diner verscheen, maar eiste wel dat hij dat kon nuttigen op de grote eettafel (zie hieronder). Ook zat het erg mee dat hij deze hap (Gourmet) binnen heeft weten te houden. Daarna knapte hij snel weer op.


2 opmerkingen:

Ma Tok zei

Nou, een lekkere plerk, hoor. Altijd fijn dat ze het precies op het kleed weten te deponeren, hè?

Inge zei

Fijn plaatje zo vlak voor dinner time K!
Maar fijn dat mijn lieve neef weer opgeknapt is.