Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 9 februari 2015

Achterstallig nieuws

Achterstallig nieuws:

Oscar is afgelopen week de sneeuw in gegaan om een reportage te maken. Helaas kon mevrouw K. niet met hem mee wegens slipgevaar.
Os ging niet direct op stap omdat hij eerst de buitensituatie goed in zich op wilde nemen.
U ziet hem hier zitten studeren op de stoel bij het Poezenloket.Na veel wikken en wegen ging de Os toch maar aan het werk. Hier gaat hij op weg naar (vermoedelijk) de Kruidentuin.
Oscar bleef niet lang weg en vertelde ons bij thuiskomst dat hij niets had gezien wat het vermelden waard was. Na het eten van enkele brokjes sprong hij op zijn kussentje en zocht daar met zijn pootjes de warmte van de radiator op.

Wij zullen Oscar op zijn woord moeten geloven, anders was hij wel wat langer buiten gebleven.

1 opmerking: