Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 30 mei 2014

Op hogere leeftijd meer behoefte aan aandacht?

Charli (hier op foto in de Poort) loopt de laatste tijd steeds vaker achter K. en haar reporters aan. Alsof hij tot de ontdekking is gekomen dat hij toen hij jong was een verkeerde opleiding heeft gevolgd en nu, op latere leeftijd, zich zeg maar alsnog in de journalistiek wil verdiepen. Omdat hij zijn roeping in misgelopen, zoiets dus.
Wel, dat komt bij mensen ook vaak voor. Mevrouw K. kent best wel veel mensen die eigenlijk achteraf hun vroeger gevolgde studie bijvoorbeeld zouden willen omruilen voor een lapje grond, een hark en spade, en vooral een hoop frisse lucht, het fluiten van de vogeltjes en geen gezeur aan hun kop.

Maar het kan natuurlijk ook best zijn dat Charl gewoon op zijn oude dag behoefte heeft aan wat meer gezelschap en aandacht, en dat hij daarom met ons meeloopt. In dat geval kunt u dit hele verhaal dus terugbrengen tot de helft (ongeveer) van deze laatste alinea, of misschien zelfs tot alleen de titel van dit bericht.

5 opmerkingen:

Greet zei

Of hij zoekt steun bij de vriendjes van zijn broer.

Kim zei

Charles kan toch wel het baantje van zijn broer Jaap overnemen ?

Annemieke zei

Pieper heeft haar roeping als schootkat ook de eerste jaren van haar leven gemist. Nu is ze het aan het inhalen

Jessica Beerlings zei

Tjeer Mevrouw Bladkat:
Uw statistiks zijn schikbarend.
Een daling van de bezoeken zeg maar van wel 50%.
Laatste vier dagen alleen al.
Uw love-affaire is niet goed voor uw volgers. Althans u weet eigenlijk geen balans te creëren.
Reeds.

Anoniem zei

Ook ik ben aan het afhaken.