Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 10 mei 2014

Gifspuit is Leiden uit! (vervolg)

Voorpaginanieuws (Leidsch Dagblad):                                                      Regionaal nieuws:Ondertussen: Oscar en Wamy zitten in de Moerbei te wachten tot het interview eindelijk eens beëindigd wordt!


9 opmerkingen:

Dr. Oetker zei

Met borstelen alleen blijft de wortelstok achter en "groeit de plant weer terug". Met gif wordt de hele plant gedood. Dat zal ook wel zo zijn met azijn. Alleen azijn is niet giftig voor de omgeving en kankerverwekkend. Op mijn stoepje help ik de onkruidjes met azijn de hemel in. Alleen bij zaadvorming en -lozing komen de planten dan nog terug.

Dr. Oetker zei

correctie:
bedoeld werd....azijn is niet kankerverwekkend.
Sorry

ina zei

Mooie kroon op je werk, Annemarie!

Marjoke zei

Heel goed gedaan, mevrouw K.! Gefeliciteerd met het succes. En ik ben ook blij om te lezen dat het gif in heel Nederlnd verboden gaat worden.

Greet zei

Geweldige goed resultaat van uw inspanningen, mevrouw K.
Maar ik zie Oscar en Wamy niet!

Hans zei

Vreemd. Wamy is dun en die zie ik wel. Oscar niet. Of is hij nu zo afgevallen dat hij slanker is dan Wamy? Kan ik me niet voorstellen.

Dr. Oetker zei

Sinds de wittebroodsweken van Mevrouw A.K. legt de redaktie compleet plat zeg maar.
Maar geen nieuws is goed nieuws, zegt men wel, eigenlijk.

Odette zei

Ietsiepietsie rechts van het midden van de moerbeifoto existeren twee vlekjes. Links een wit wit vlekje en rechts een minder wit wit vlekje. Dat rechter minder wit wit vlekje moet de Os zijn. Het linker grijs met wit wit vlekje Wamy.

Hans zei

Ja, ben ik inmiddels ook achter. Maar ik had niet verwacht dat die dikke daar rechts zulle schutkleuren had! (WIE IS ER HIER DIK!?) (Met dank aan Oscarix.