Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 19 mei 2014

Heel erg zielig...

Ach, arme Boez heeft weer een kras op zijn neus. En nou is ie dus zielig, heh? Ja, erg zielig zelfs.
Want hij had niet om die kras gevraagd. Nee, echt niet. Het was Grote Snor geweest die hem zomaar was aangevallen en hem die kras had bezorgd, terwijl de Boez nu juist zo aardig tegen GS was geweest. Echt waar.
Maar de Boez was niet de enige die onheus bejegend was, heh? Nee, want ook Bohr had een pak slaag van GS gekregen. Hij was zomaar bovenop haar gesprongen, louter en alleen om het feit dat ze in zijn buurt was.

Ja, Bohr was doodsbang geweest maar had zich toch weten los te rukken en daarna door haar raam naar binnen kunnen vluchten.
Boez was niet gevlucht, of misschien toch wel een beetje maar toen had hij de kras al te pakken gehad.
En nu was hij dus zielig. Erg zielig ja.
En daardoor kon mevrouw K. dus niet verder met haar cryptogram, nee! En toen ging ze het arme slachtoffer maar even knuffelen. Inderdaad, omdat hij zo vreselijk, ontzettend, afschuwelijk zielig was. Ja. Erg heh?

5 opmerkingen:

Dinneke zei

Helemaal onthutst door dit shot van new catnews zeg maar.
Bijna afkickverschijnsels.
Lichtflitsen enzoo.
Ben zo in verwarring dat ik niet besef waar het over gaat ?
Waar gaat het over dan ?

Greet zei

Zóóóóóóóóóóóó zielig!

Piet zei

Heel erg, arme Boez.

katja zei

Heeeeeeel zielig inderdaad! Maar vind het eigenlijk nog veel zieliger voor Bohr (misschien omdat Bohr nog meer een under'dog'positie (ehhh???) heeft dan Boez?

Anoniem zei

Nou zielige Boez, wie kaatst moet de bal terug verwachten he. Als ik me goed herinner waren jullie als reporters Grote Snor nogal aan het pesten een paar
Weken geleden, zo maar uit verveling en omdat jullie hem zo'n loser vonden. Daar hebben julllie alle drie aan meegedaan , aan dat pesten van GS. Het is wel zielig
Dat alleen jij een haal over je neus hebt. Niet meer pesten
Dus Boez en beterschap hoor.
Tineke