Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 15 november 2015

Niet stilgezeten

Cera:
Dit is oud nieuws want dit zijn foto's die K. in juli heeft gemaakt.
Maar goed, ik wilde hier eigenlijk alleen maar mee aantonen dat ik deze zomer vaak met mevrouw K. meeging naar de tuin om haar te supporten bij het onkruid trekken en meer van dat soort onzin. Opdat u niet denkt dat ik alleen maar heb liggen luieren, want dat is dus niet zo.
En als zij tussendoor even wilde praten, was ik altijd bereid haar gezeur aan te horen, en dan deed ik ook nog alsof ik het interessant vond terwijl ik eigenlijk alleen maar even een aai nodig had. Gelukkig zag K. dat altijd in, dus kwam ik zelf ook niks te kort. Ja, want in het leven gaat het vooral om geven en nemen. Hoewel, als het om aaien en knuffelen gaat, neem ik liever omdat geven mij niet zo goed ligt, al ben ik wel weer goed in het uitdelen van kopstoten. Maar die hebben dan ook weer een zekere bedoeling uiteraard.
Kortom, ik heb niet stilgezeten, al lijkt het (zie foto's) dus van wel.
En daar laat ik het voor nu even bij.

2 opmerkingen:

katja zei

Zo, dat was wel even zoeken op die eerste foto. Wat heb je toch een goede schutkleur Cera!

Ma Tok zei

Ik heb geen moment gedacht dat jij de hele zomer alleen maar hebt liggen luieren, Cera. Daarvoor kwam ik je te vaak tegen.