Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 2 januari 2016

Voor allen: een vredig en veilig nieuwjaar!


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een warm prachtig beeld mevrouw katblad , En deze hartverwarmende mooie wens stuurt U ons allemaal. daar worden we blij van,
die twee uit Laren.

Mumu en B

katja zei

Mevrouw Katblad, Boez, Oscar en Cera en alle lezers hetzelfde toegewenst!
Het ziet er erg egzellig uit op de 'kaart' met de haarfabrieken lekker achter de ramen, maar hoop dat jullie volgend jaar veilig buiten kunnen lopen met oud en nieuw!

Sandrazz zei

Wij wensen jullie een mooi 2016, met hopenlijk veel zonneschijn!!
Van Sandra en Doezel

Ma Tok zei

Voor jullie allemaal daar op de redactie hetzelfde gewenst! En zie ik het goed? Is mevrouw Katblad voor de gelegenheid ook even een kat geworden?