Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 1 januari 2017

Nog voor de jaarwisseling

Oscar:
Ik heb niet onder de tafel gebraakt. Denk dat het de Boez was, en weet heel goed waarom. Het is de oud en nieuw spanning. Heb ik ook last van, maar dan weer anders. Ik krijg namelijk vreselijke last van mijn oren door die knallen.
Deze foto is nog van voor de jaarwisseling. Ik wist niet waar ik het zoeken moest, in elk geval ging ik niet meer naar buiten.
Bohr:
Ik had niet zoveel moeite met die knallen. Zat veilig in mijn mandje en keek met toch wel verbazing naar de andere haarfabrieken hier. Dat zou later veranderen.

2 opmerkingen:

Jacq. zei

De ellende is weer voorbij, joepie! Gelukkig en gezond 2017 voor jullie allen!

Ma Tok zei

Ben je een beetje doof aan het worden, Bohr? Dan had je nu wel even geluk.