Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 16 september 2015

Boez wenst niet gevolgd te worden!

De Boez en Oscar zijn weliswaar elkaars beste vriend, maar dat neemt niet weg dat ze ook wel eens ruzie maken.
Vaak gaan die kleine ruzietjes helemaal nergens over, zoals in dit geval (zie foto).
De Boez had al een poosje achter Oscar aangelopen tijdens diens inspectie van de Kruidentuin. De Os trok zich daar echter helemaal niets van aan en deed gewoon zijn werk.
Doch even later, toen Oscar per ongeluk een stukje in het kielzog van de Boez was meegegaan, waren opeens de poppen aan het dansen. De Boez voelde zich achtervolgd (is wel vaker een tikje paranoïde) en begon te snauwen tegen de arme Os. Deze deed natuurlijk direct zijn oren naar achteren om de Boez te tonen dat hij niet gediend was van zijn gesnauw, maar verder gebeurde er gelukkig helemaal niets.
Helaas, spannender kunnen we het niet maken! Volgende keer beter!

5 opmerkingen:

Ma Tok zei

Boezje kijkt wel boos, zeg.

katja zei

Wat kan de Boez toch kinderachtig doen!

Fleur Adema zei

Wij van de PVV (Poesen Voor de Vrijheid) vinden dat Wamy in zijn eigen katregio gevoederd dient te worden. Baasje, Bad en Brokken daar. En vooral vaker die voeten wassen.

Piet zei

Joehoe, hoe is het nu met je?

Ria zei

16 september... hoe is het nu met de katblad
poezen? En met u, mw.Katblad?