Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 13 oktober 2010

Zwaarder geworden...

Mevrouw Troy moest weer eens naar de dierenarts voor een prikje, en natuurlijk was zij het daar niet mee eens. Vandaar dan ook dat ze een flinke plas in het mandje had gedaan. Op de behandeltafel was zij best rustig, maar dat kwam ook omdat zij in de houdgreep werd gehouden. Haar pootkussentjes zagen er goed uit; nog wel een beetje rare vorm maar niet meer zo opgezwollen. Haar gewicht is echter wel toegenomen, maar dat komt dus door de prednison, heh? Ja, ze weegt nu 4 kilo en nog iets, terwijl zij de vorige keer nog  ruim onder de 4 zat... Voorlopig was dit het laatste prikje; we gaan nu kijken of haar kussentjes ook zonder medicijn kunnen. Het kleedje uit de mand moest uiteraard in de was, maar dat terzijde.
Inmiddels is mevrouw Troy gewoon weer aan het werk en heeft ze Wamy reeds een aantal keren weggeblazen.

1 opmerking:

Leen zei

Gefeliciteerd met de mooie kussentjes, mevrouw Troy, maar dat plassen in de mand moet u laten. U straft er alleen uzelf mee, ten slotte.