Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 29 juni 2010

Geen twijfel meer mogelijk

Bel was actief op het Zooiplein. Bezig om een andere haarfabriek te pesten dus. Eerst dachten we dat hij achter de Boez aanzat, maar toen wij beter keken zagen wij dat het de huisgenoot van Os was, Lima dus.

Er valt over dit voorval verder weinig te zeggen. Lima vluchtte achter het hek langs, de straat over naar zijn huis. En daar dook hij achter een paar plantenpotten. Bel wilde hem daar verder gaan lastigvallen, maar toen de fotograaf Bel de huid vol schold, koos hij ervoor om een andere richting uit te gaan. Met Bel uit het zicht kwam ook Oscar plots tevoorschijn; hij had al die tijd onder een wielhuis verstopt gezeten. Wij hebben gehoord dat Bel nog 3 jaar moet worden, dus dat belooft wat voor de toekomst. Ondertussen is er geen twijfel meer mogelijk: Bel de Franskat is de Schrik van de Buurt!

Geen opmerkingen: