Een aantal weken hebben verschillende potten met geheimzinnige brouwsels in de keuken van de redactie staan rijpen, zeg maar. De brouwsels (een soort van grachtenwater maar dan natuurlijk lekkerder) werden gemaakt door mevrouw Katblad.
Zij vervaardigde drie soorten van dit spul: met sinaasappel, met koffie en met anijs. Natuurlijk ging er ook suiker in, want anders is het helemáál niet te zuipen! (Nu dus wel...)
Wel, toen het spul voldoende gerijpt was kon het worden overgegoten in kleinere flesjes.
Zo dus.
MaGiz maakte de speciale, unieke etiketjes voor het spul, en de flesjes zullen te koop worden aangeboden op onze zolderverkoop!
U mag het echter niet ter plekke opdrinken want we willen niet tijdens ons feest te maken krijgen met dronken lui; het zoete sap is namelijk vrij sterk: 33%.
Eveneens mengde mevrouw K. een aantal kruiden tot een overheerlijke melange; lekker in soep, sauzen, salades etc., en ook deze schattige potjes worden op 3 juni te koop aangeboden!




Geweldig. Naast local slow food nu ook slow drink. Mag men wel proefdrinken dan ? Nipje zeg maar.
BeantwoordenVerwijderenJazeker! Nippen kan!
BeantwoordenVerwijderenAlleen voor boven de 18, heh?
O, wat lekker! Reserveert u maar een anijslikeur voor mij.
BeantwoordenVerwijderenWat lekker lijkt me dat! En prachige etiketjes zeg!
BeantwoordenVerwijderenOnwijs leuk!
BeantwoordenVerwijderenHet ziet er heerlijk (hik) en mooi uit.
BeantwoordenVerwijderenEcht hartstikke leuk en waarschijnlijk ook heeeeeel lekker! Ik kijk er nu al naar uit.... ;-)
BeantwoordenVerwijderenIk word zo zenuwachtig voor morgen.
BeantwoordenVerwijderen